Publicaties

Bij de stichting kunnen de volgende publicaties besteld worden of hier worden gedownload:

Jaarverslagen

• Jaarverslag 2005 ---- download hier ---
  • Jaarverslag 2006 ---- download hier ---
  • Jaarverslag 2007 ---- download hier ---
  • Jaarverslag 2008 ---- download hier ---
  • Jaarverslag 2009 ---- download hier ---
  • Jaarverslag 2010 ---- download hier ---
  • Jaarverslag 2011 ---- download hier ---
  • Jaarverslag 2012 ---- download hier ---
  • Jaarverslag 2013 ---- download hier ---
  • Jaarverslag 2014 ---- download hier --

"Mitad del Mundo"

"Mitad del Mundo" is de spaanstalige versie van het onderzoek dat Marjan Rens in het kader van haar studie Culturele Antropologie uitvoerde in Ecuador. Het boek kan gratis per e-mail of brief worden aangevraagd bij de stichting.

"Dolpo, the hidden land"

Na het overlijden van Marjan Rens startte de Nederlandse ontwikkelingsorganisatie SNV in Nepal het 'gompa renovatieproject'. In het kader van dit project zijn 7 gompa's (boeddhistische kloosters) in het afgelegen Nepalese bergdistrict Dolpo opgeknapt. Mede als afsluiting van het renovatieproject heeft SNV Nepal onlangs het boek ‘Dolpo, the hidden land’ uitgebracht met daarin veel informatie over de kloosters, de cultuur in Dolpo en de toeristische mogelijkheden. Voor iedereen die overweegt naar dit gebied te gaan een echte aanrader.

Het boekje kun je hier downloaden.

titel